Hindistan cevizi yağı faydaları…




Hindistan cevizi sert kabuklu bir besindir. Tropikal bölgelerde yetiştiren Hindistan cevizi tatlılardan, içeceklere kadar pek çok alanda kullanılırken kozmetik alanında da sıkça tercih edilir. Kozmetikte yağ olarak kullanılan hindistan cevizi yağının hem saçlara hem de cilde iyi geldiği bilinir. Bu yüzden kullanımı, faydaları ve zararları hakkında çok fazla araştırma yapılmaktadır.

Hindistan cevizi sert kabuklu bir besindir. Tropikal bölgelerde yetiştiren Hindistan cevizi tatlılardan, içeceklere kadar pek çok alanda kullanılırken kozmetik alanında da sıkça tercih edilir. Kozmetikte yağ olarak kullanılan hindistan cevizi yağının hem saçlara hem de cilde iyi geldiği bilinir. Bu yüzden kullanımı, faydaları ve zararları hakkında çok fazla araştırma yapılmaktadır.

Leave a Reply

Your email address will not be published.